Începând cu anul 2019 încercăm să umplem un gol pe o piață de specialitate; accesibilitatea. Firma a apărut ca urmare a dezvoltării pieței virtuale și, datorită rolului tot mai mare jucat de internet în viața comercială a României, dar mai ales datorită lipsei unor firme profesioniste în domeniul nostru de activitate.

Din punct de vedere juridic, firma este organizată sub forma unei Societăți cu Răspundere Limitată (SRL), în conformitate cu prevederile legale în domeniu, cu capital integral privat românesc, fiind înregistrată în Arad. Beneficiarii serviciilor noastre sunt atât clienți din țară cât și din străinătate, firma aflându-se, în permanență, într-un proces de extindere a portofoliului de clienți la nivel internațional.

Am început cu accesibilizarea siteurilor (portalelor) web ale instituţiilor publice și ne dorim să oferim soluții software personalizate pentru diferiți clienți din străinătate și din țară.

Lista completă a serviciilor pe care le oferim e disponibilă pe pagina de servicii dedicată.

Obiectivul nostru este să devenim una dintre companiile autohtone puternice, în domeniul accesibilizării spațiului fizic și virtual, care să dețină în portofoliul său site-urile accesibilizate ale majorității instituţiilor publice din țara noastră.

Clienții care ne-au ales până în prezent ne determină să devenim tot mai performanți. Astfel, în momentul de față, putem ajuta atât la accesibilizarea site-urilor web cât și a aplicaţiilor, la construirea site-urilor unor firme mici în spațiul virtual cât și la consolidarea unor jucători importanți pe piață, prin personalizarea soluțiilor de care au nevoie.

În cazul în care doriți mai multe amănunte despre noi, nu ezitați să ne contactați.

*Photo by Jesus Kiteque on Unsplash