Putem crea şi menţine la cererea clientului un site de la stadiul de proiect până în faza de publicare online, dacă site-ul este de dimensiuni mici sau mijlociu. În cadrul unui site de anvergură mică sau mijlocie putem vorbi de bloguri, magazine online cu un număr de până la o mie de produse afişate, site-uri de prezentare tip broşură, site-uri pentru organizaţii nonprofit, etc.

Menţinerea unui site constă în ajustări în concordanţă cu actualizările apărute, ajustări de afişare şi corectare însă nu cuprinde postarea de conţinut periodic pe site. Crearea de conţinut şi pregătirea acestuia pentru publicare cade în sarcina clientului.

Platforme online ce necesită un trafic mare pe server şi personal angajat la program permanent în vederea actualizării, gestionării şi supravegherii site-ului intră în clasa de site-uri de anvergură mare pentru care încă nu suntem pregătiţi.

Însă pentru orice antreprenor, liber profesionist, afacere mică şi mijlocie, organizaţie nonprofit sau instituţie publică a cărei conţinut digital nu se schimbă zilnic putem face o ofertă de preţ imbatabilă, împreună cu beneficiile de a lucra cu o firmă specializată în accesibilitate.

Pe lângă hostingul ce poate fi furnizat tot de firma noastră pe server propriu, se înţelege că vă vom construi un site absolut accesibil categoriilor de persoane cu dizabilităţi ce vă interesează, la cele mai înalte standarde de calitate, cu tehnologii moderne, având interfeţe pregătite pentru navigarea mobilă şi nu în ultimul rând o grafică de excepţie.


Contactaţi-ne pentru a discuta despre proiectul dvs online şi ce implică acesta. Odată discutate amănuntele putem oferi preţul imbatabil despre care vorbeam.

*Photo by Hal Gatewood on Unsplash